Welkom Bezoeker

Muset wil door haar activiteiten kinderen en volwassenen interesseren voor de verschillende kunstdisciplines en de diverse facetten. Door het plaatsen van deze weblog wil Muset de aandacht vestigen op Kunst & Cultuur in de breedste zin van het woord. De informatie kan gaan over bekende en minder bekende kunstenaars, afficheontwerpers, design, poëzie, schrijvers. Kunst op postkaart, posters, tweedehands boeken beeldende kunst en originele kunst is te vinden in de Art Gallery van Muset www.postersquare.com

Meer aandacht voor kunstenaars, illustrators, designers brengt De Kaartenkoerier. Kunst op de Postkaart is een belangrijke insteek om op eenvoudige wijze kunst te promoten.


KUNST GEEFT NIET ZICHTBAAR WEER, MAAR MAAKT ZICHTBAAR (Paul Klee)



zondag 22 september 2013

MET DE MUZIEK MEE - Expositie 8 sept. - 27 okt. 2013


MET DE MUZIEK MEE!
16 kunstenaars, 1 thema, 50 schilderijen en een feestelijke optocht van 70 figuren in brons


 
Ze zijn prachtig, met hun verleidelijke bronzen huid. De paarden van Winneth Sala zijn niet bepaald naar het leven getekend. Droompaarden zijn het, surrealistische dieren die soms met vier of vijf naast elkaar optrekken. Iets dergelijks kun je ook zeggen van haar karren. Leeg, met scheve, onmogelijke wielen, kromme assen… ver zul je er niet mee komen. Toch heeft die leegte, ook bij haar scheepjes heeft een intrigerende , mythische lading . De bronzen van Winneth Sala, daar raak je niet gauw op uitgekeken.




Openingstijden: Vrijdag, zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur – Galerie van Strien, Vaart NZ 176,
7833 HJ Nieuw Amsterdam. www.galerievanstrien.nl