Welkom Bezoeker

Muset wil door haar activiteiten kinderen en volwassenen interesseren voor de verschillende kunstdisciplines en de diverse facetten. Door het plaatsen van deze weblog wil Muset de aandacht vestigen op Kunst & Cultuur in de breedste zin van het woord. De informatie kan gaan over bekende en minder bekende kunstenaars, afficheontwerpers, design, poëzie, schrijvers. Kunst op postkaart, posters, tweedehands boeken beeldende kunst en originele kunst is te vinden in de Art Gallery van Muset www.postersquare.com

Meer aandacht voor kunstenaars, illustrators, designers brengt De Kaartenkoerier. Kunst op de Postkaart is een belangrijke insteek om op eenvoudige wijze kunst te promoten.


KUNST GEEFT NIET ZICHTBAAR WEER, MAAR MAAKT ZICHTBAAR (Paul Klee)zondag 15 september 2013

Alicia Framis


De overzichtstenttoonstelling  van het werk van de Spaanse kunstenaar Alicia Framis in het Museum voor Moderne Kunst Arnhem is nog tot 29 september te zien.
Deze gelaagde tentoonstelling laat je zowel lachen als huiveren. Zo heeft ze een One Night Tent ontworpen. Een tent die ook als jurk gedragen kan worden. Zodat er meteen een tent kan worden opgezet als de juiste partner is gevonden om de nacht samen door te brengen. Maar ook de serie Anti-Dog is in Arnhem te zien. Aan de basis van deze kledinglijn ligt een nieuwe stof die kogelwerend is en tevens bestendig tegen bijtgrage honden. Framis heeft dit werk gebaseerd op de hetze die Skin Heads in Berlijn hadden tegen buitenlanders en deze mensen gingen opjagen met honden.
 
www.postersquare.com  heeft kaarten & posters  van kunstenaars, illustrators in het aanbod.