Welkom Bezoeker

Muset wil door haar activiteiten kinderen en volwassenen interesseren voor de verschillende kunstdisciplines en de diverse facetten. Door het plaatsen van deze weblog wil Muset de aandacht vestigen op Kunst & Cultuur in de breedste zin van het woord. De informatie kan gaan over bekende en minder bekende kunstenaars, afficheontwerpers, design, poëzie, schrijvers. Kunst op postkaart, posters, tweedehands boeken beeldende kunst en originele kunst is te vinden in de Art Gallery van Muset www.postersquare.com

Meer aandacht voor kunstenaars, illustrators, designers brengt De Kaartenkoerier. Kunst op de Postkaart is een belangrijke insteek om op eenvoudige wijze kunst te promoten.


KUNST GEEFT NIET ZICHTBAAR WEER, MAAR MAAKT ZICHTBAAR (Paul Klee)maandag 2 september 2013

ONE CARD SELLING VIA WWW.POSTERSQUARE.COM


Het ontstaan van de eerste prentkaart ter wereld rond 1871 was een wereldgebebeurtenis. Het luidde een nieuw tijdprek in. De prentkaart legde de basis voor een giganteske industrie. Sinds de eerste uitgave verschenen en verdwenen miljoenen kaarten op en van de markt.
NIEUW
 
   
Afbeeldingen zijn ontwerpen van Toer van Schayk uit het Zwanenmeer
 
ONE CARD SELLING. Van de aangeboden kaarten is één exemplaar te koop. Veel kaarten zijn in de vorige eeuw uitgegeven en zijn niet meer op de kaartenmarkt  verkrijgbaar.

Postersquare de Art Gallery van Muset wil het verzenden van de prent- , ansicht- , kunst- kaart in ere houden en promoten
Bezoek voor meer kaarten de Art Gallery van Muset www.postersquare.com