Welkom Bezoeker

Muset wil door haar activiteiten kinderen en volwassenen interesseren voor de verschillende kunstdisciplines en de diverse facetten. Door het plaatsen van deze weblog wil Muset de aandacht vestigen op Kunst & Cultuur in de breedste zin van het woord. De informatie kan gaan over bekende en minder bekende kunstenaars, afficheontwerpers, design, poëzie, schrijvers. Kunst op postkaart, posters, tweedehands boeken beeldende kunst en originele kunst is te vinden in de Art Gallery van Muset www.postersquare.com

Meer aandacht voor kunstenaars, illustrators, designers brengt De Kaartenkoerier. Kunst op de Postkaart is een belangrijke insteek om op eenvoudige wijze kunst te promoten.


KUNST GEEFT NIET ZICHTBAAR WEER, MAAR MAAKT ZICHTBAAR (Paul Klee)zaterdag 12 oktober 2013

INTERNATIONAAL POPPENSPEL IN POPPENTHEATER DAMIëT


Internationaal gastoptreden in Poppentheater Damiet te Dordrecht op 3 november. Aanvang 14.00 uur. Voor kinderen vanaf 2 jaar tot 6 jaar. Double ImmageTheater Lab komt uit New York en speelt deze voorstelling zonder woorden.
 
 
Dubbel Beeld Theater lab verkent de wereld van het verleden en heden met objecten, manipulatie, muziek, dans en poëzie.
Door gebruikmaking en ontwikkeling van abstracte elementen van het poppenspel creëren ze poëtische en intieme producties en realiseren creatieve workshops.  
 
 

EGG IS ROLLING!! “I laid an Egg”  2013 European Tour
Puppettheatertage Mistelbach Austria 26 Austria.


 
Poppentheater Damiet van Dalsum, info@poppentheaterdamiet.nl. Aardappelmarkt 9, 3311 BA Dordrecht, 078-6140342/ mob 0654957928. www.poppentheaterdamiet.nl