Welkom Bezoeker

Muset wil door haar activiteiten kinderen en volwassenen interesseren voor de verschillende kunstdisciplines en de diverse facetten. Door het plaatsen van deze weblog wil Muset de aandacht vestigen op Kunst & Cultuur in de breedste zin van het woord. De informatie kan gaan over bekende en minder bekende kunstenaars, afficheontwerpers, design, poëzie, schrijvers. Kunst op postkaart, posters, tweedehands boeken beeldende kunst en originele kunst is te vinden in de Art Gallery van Muset www.postersquare.com

Meer aandacht voor kunstenaars, illustrators, designers brengt De Kaartenkoerier. Kunst op de Postkaart is een belangrijke insteek om op eenvoudige wijze kunst te promoten.


KUNST GEEFT NIET ZICHTBAAR WEER, MAAR MAAKT ZICHTBAAR (Paul Klee)



maandag 28 juli 2014

LIGHT ART CENTRE @ PIET HEIN EEK -CITY LIGHTS

17 augustus t/m 16 november 2014

Lichtobject Koji Ogura

Het Light Art Centre trekt door de stad Eindhoven. Elke keer is het op zoek naar nieuwe, bijzondere plekken waar weer een ander deel van de collectie getoond kan worden. Deze zomer verwelkomen wij het Light Art Centre in onze galerie. Het Light Art Centre toont hier topstukken uit de collectie Kunstlicht in de Kunst die in 2012 werd overgedragen aan de gemeente Eindhoven. Het thema is City Lights. Architect Kees Bos en lichtkunstenaar Har Hollands ontwikkelen in samenwerking met het Light Art Centre op dit moment een nieuwe lichtinstallatie geïnspireerd op het in de collectie aanwezige werk City Lights, gemaakt in 1981 door J. Jacobson.

J. Jacobson

De tentoonstelling zal zijn laatste week ingaan wanneer het festival GLOW van start gaat. Voor het eerst zijn we een locatie van GLOW NEXT en zijn we bezig met het ontwikkelen van een spannend programma.











Jeroen Henneman                                                                        Johan van Zutphen

De tentoonstelling opent op zondag 17 augustus om 15:00, o.a. met werken van; J. Jacobson, City Lights, 1981, Peter Bradtke,  Jeroen Henneman, Jozef van der Horst, Joost van Santen,  Albert In ’t Veld, Johan van Zutphen en andere lichtkunstenaars.



Adres: Halvemaanstraat 30, 5651 BP Eindhoven
Meer  kaarten van lichtkunstenaars

Postersquare is de Art Gallery van Muset