Welkom Bezoeker

Muset wil door haar activiteiten kinderen en volwassenen interesseren voor de verschillende kunstdisciplines en de diverse facetten. Door het plaatsen van deze weblog wil Muset de aandacht vestigen op Kunst & Cultuur in de breedste zin van het woord. De informatie kan gaan over bekende en minder bekende kunstenaars, afficheontwerpers, design, poëzie, schrijvers. Kunst op postkaart, posters, tweedehands boeken beeldende kunst en originele kunst is te vinden in de Art Gallery van Muset www.postersquare.com

Meer aandacht voor kunstenaars, illustrators, designers brengt De Kaartenkoerier. Kunst op de Postkaart is een belangrijke insteek om op eenvoudige wijze kunst te promoten.


KUNST GEEFT NIET ZICHTBAAR WEER, MAAR MAAKT ZICHTBAAR (Paul Klee)donderdag 6 november 2014

Optredens NONOTAK Tijdens GLOW Festival in EINDHOVEN

NONOTAK speelt met de relatie tussen het publiek, perspectief, licht, schaduw en omgeving in hun twee nieuwste installaties DAYDREAM V.4 en SILHOUETTES. Deze audiovisuele lichtinstallaties spelen in op ruimte en geluid en gaan gepaard met de nieuwste performance van NONOTAK; LATE SPECULATION. Dit alles in een mix van elektronische muziek en dynamische visuals.
NONOTAK is een samenwerking tussen illustrator Noemi Schipfer en architect en musicus Takami Nakamoto. Het duo experimenteert sinds 2013 op radicale wijze met ruimte, licht en geluid. Kijkend naar hun werk gaat onze perceptie met ons aan de haal.

DAYDREAM V.4 is een audiovisuele installatie die ruimtevervormingen uitlokt door in te spelen op factoren als ruimte, tijd, versnellingen en verschuivingen. De tweede installatie SILHOUETTES vormt een dialoog tussen ruimte en licht, waarbij stippen lijnen worden en lijnen vervormen tot bogen.

Tijdens Glow Next, van 8 tot 15 november 2014, is MU elke avond geopend en speelt NONOTAK om 21.00 uur de steeds veranderende live performance LATE SPECULATION.

Strijp S, Torenallee 40-06, 5617 BD - Expositie