Welkom Bezoeker

Muset wil door haar activiteiten kinderen en volwassenen interesseren voor de verschillende kunstdisciplines en de diverse facetten. Door het plaatsen van deze weblog wil Muset de aandacht vestigen op Kunst & Cultuur in de breedste zin van het woord. De informatie kan gaan over bekende en minder bekende kunstenaars, afficheontwerpers, design, poëzie, schrijvers. Kunst op postkaart, posters, tweedehands boeken beeldende kunst en originele kunst is te vinden in de Art Gallery van Muset www.postersquare.com

Meer aandacht voor kunstenaars, illustrators, designers brengt De Kaartenkoerier. Kunst op de Postkaart is een belangrijke insteek om op eenvoudige wijze kunst te promoten.


KUNST GEEFT NIET ZICHTBAAR WEER, MAAR MAAKT ZICHTBAAR (Paul Klee)donderdag 18 december 2014

PARKLICHT

PARKLICHT
Donderdag 8 t/m zondag 11 januari 2015 van 17.00 tot 22.00 uur
Startpunt: Middenweg 72, rechts van Huize Frankendael
Gratis toegangGedurende vier winteravonden is Park Frankendael in Amsterdam- Oost de unieke setting voor een gratis toegankelijke tentoonstelling van zestien lichtinstallaties en –sculpturen. Bezoekers gaan met een plattegrond op ontdekkingstocht, ze wandelen van kunstwerk naar kunstwerk door een historisch park met onder meer een monumentaal landhuis, een baroktuin en een heuse folly. De lichtkunstwerken staan verspreid over het hele park. Ze zijn gemaakt in allerlei stijlen en van uiteenlopende materialen. Daarbij is er veel aandacht voor old skool-technieken als neon, dia-projectoren en gloeilampen.

Onderliggend thema is de spanning tussen natuur en cultuur.