Welkom Bezoeker

Muset wil door haar activiteiten kinderen en volwassenen interesseren voor de verschillende kunstdisciplines en de diverse facetten. Door het plaatsen van deze weblog wil Muset de aandacht vestigen op Kunst & Cultuur in de breedste zin van het woord. De informatie kan gaan over bekende en minder bekende kunstenaars, afficheontwerpers, design, poëzie, schrijvers. Kunst op postkaart, posters, tweedehands boeken beeldende kunst en originele kunst is te vinden in de Art Gallery van Muset www.postersquare.com

Meer aandacht voor kunstenaars, illustrators, designers brengt De Kaartenkoerier. Kunst op de Postkaart is een belangrijke insteek om op eenvoudige wijze kunst te promoten.


KUNST GEEFT NIET ZICHTBAAR WEER, MAAR MAAKT ZICHTBAAR (Paul Klee)zaterdag 7 december 2013

BIJZONDER VOERTUIG VOOR BEGRAFENISCEREMONIE


Douwe Buwalda en Bert van der Sluijs, werken als kunstenaarsduo samen. Rietje van’t Veen, ondersteuning. Ook op zakelijk gebied.

Douwe Jan Buwalda en Bert van der Sluijs volgden beiden aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amersfoort een opleiding als docent handvaardigheid.

Ontwerp  voertuig uitvaartceremonie

Onderstaande wagen fungeerde als voertuig in een uitvaartceremonie voor een overleden vriend. De uitvaart was een indrukwekkende gebeurtenis, die iedereen nog lang zal bijblijven. Eigenwijs en wars van wat hoort, schaarde men zich in een vrolijke optocht door Amsterdam Noord.
Nu hij er niet meer is, blijft een voertuig voor enkel gedachten over. Zij vormen de nieuwe lading en geven gewicht aan gevoelens van gemis en aanwezigheid. In een nieuwe versie wordt de wagen een kunstwerk dat vragen stelt bij kunst en leven en wat wij daar met z’n allen van willen maken.

 

 
  
 
Je hebt de tijd
uitgedaagd
aangekeken
met leden ogen
woorden
volgemaakt
aan mooie dingen
opgetrokken
opgeraapt
en opgepakt
je hebt de tijd
gekust
en uitgespogen
omgedraaid
en teruggegeven

de tijd heeft nu jou -  poëzie van boudewijn rikmanspoel


Meer over de kunstenaars: http://www.workheart.nl/blog/