Welkom Bezoeker

Muset wil door haar activiteiten kinderen en volwassenen interesseren voor de verschillende kunstdisciplines en de diverse facetten. Door het plaatsen van deze weblog wil Muset de aandacht vestigen op Kunst & Cultuur in de breedste zin van het woord. De informatie kan gaan over bekende en minder bekende kunstenaars, afficheontwerpers, design, poëzie, schrijvers. Kunst op postkaart, posters, tweedehands boeken beeldende kunst en originele kunst is te vinden in de Art Gallery van Muset www.postersquare.com

Meer aandacht voor kunstenaars, illustrators, designers brengt De Kaartenkoerier. Kunst op de Postkaart is een belangrijke insteek om op eenvoudige wijze kunst te promoten.


KUNST GEEFT NIET ZICHTBAAR WEER, MAAR MAAKT ZICHTBAAR (Paul Klee)



dinsdag 3 februari 2015

JAAR VAN HET LICHT

Na de internationale opening van het International Year of Light op het hoofdkwartier van UNESCO in Parijs, gaat ook in Nederland het Internationaal Jaar van het Licht 2015 van start. Het Philips museum, gesitueerd in het centrum van de Lichtstad van Nederland, haalt speciaal voor de viering van dit jaar de interactieve lichtinstallatie 'AURA' naar Eindhoven, waar het tot en met 1 maart elk weekend en elke woensdagmiddag te bezoeken is. De versie van ‘AURA’ die in het Philips museum live te beleven is, biedt nog meer mogelijkheden tot interactie op het gebied van licht en geluid en is geavanceerder dan de versie die in november 2014 tijdens GLOW NEXT werd gepresenteerd.