Welkom Bezoeker

Muset wil door haar activiteiten kinderen en volwassenen interesseren voor de verschillende kunstdisciplines en de diverse facetten. Door het plaatsen van deze weblog wil Muset de aandacht vestigen op Kunst & Cultuur in de breedste zin van het woord. De informatie kan gaan over bekende en minder bekende kunstenaars, afficheontwerpers, design, poëzie, schrijvers. Kunst op postkaart, posters, tweedehands boeken beeldende kunst en originele kunst is te vinden in de Art Gallery van Muset www.postersquare.com

Meer aandacht voor kunstenaars, illustrators, designers brengt De Kaartenkoerier. Kunst op de Postkaart is een belangrijke insteek om op eenvoudige wijze kunst te promoten.


KUNST GEEFT NIET ZICHTBAAR WEER, MAAR MAAKT ZICHTBAAR (Paul Klee)vrijdag 20 februari 2015

Winnaars Schilderijen 2014 Nederland en België

Winnaars Schilderijen van het jaar 2014 – Nederland en België
De winnaar van Schilderij van het jaar 2014 Nederland is Susanne Relou geworden met het werk 'Soldiers in arms'.De winnaar van Schilderij van het jaar 2014 België is Christel Weyts geworden met het werk 'Tussenstop'.

De inzendingen waren allemaal van hoog niveau en de jureringen lagen dicht bij elkaar. Desondanks staat de jury unaniem achter deze winnaars.