Welkom Bezoeker

Muset wil door haar activiteiten kinderen en volwassenen interesseren voor de verschillende kunstdisciplines en de diverse facetten. Door het plaatsen van deze weblog wil Muset de aandacht vestigen op Kunst & Cultuur in de breedste zin van het woord. De informatie kan gaan over bekende en minder bekende kunstenaars, afficheontwerpers, design, poëzie, schrijvers. Kunst op postkaart, posters, tweedehands boeken beeldende kunst en originele kunst is te vinden in de Art Gallery van Muset www.postersquare.com

Meer aandacht voor kunstenaars, illustrators, designers brengt De Kaartenkoerier. Kunst op de Postkaart is een belangrijke insteek om op eenvoudige wijze kunst te promoten.


KUNST GEEFT NIET ZICHTBAAR WEER, MAAR MAAKT ZICHTBAAR (Paul Klee)zondag 12 november 2017

FAMILIEBEDRIJF MEDIREVA HEEFT AANDACHT VOOR KUNST

Een mooi initiatief van het onafhankelijke familiebedrijf MediReva uit Maastricht. Jaarlijks geven zij hun afnemers en klanten een kalender cadeau waarbij ze de aandacht vestigen op kunst. Kunstschilder Guus van Eck kreeg de opdracht voor elke maand in 2018 een afbeelding van een stad te creeëren

Afbeelding: 's-Gravenhage

Elke maand een andere stad. Vanaf januari op deze Facebookpagina (jan. 2018 Sneek)

Schetsboekjes. Guus van Eck (1958), kunstschilder afgestudeerd aan de Kunstacademie Maastricht,  heeft er kasten vol van. Misschien wel een hele bibliotheek. Bijna alles wat hij observeert, bekijkt en in zijn geheugen heeft opgeslagen, tekent hij op in zijn schetsboek. Hij verwerkt de verbeelding. “De liefde voor het zien en het enthousiasme voor het kijken zijn mijn drijfveren.”

MediReva is een medisch speciaalzaak, die  al bijna 40 jaar zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen in heel Nederland.